[Teaching English Today. Contexts and Objectives by Susan Holden and Vinicius Nobre] - Zamborová, Katarína, 1988-
Recenzia na publikáciu Teaching English Today, ktorá rozoberá tri hlavné oblasti - výučba angličtiny dnes, kontext, s ktorým sa učiteľ stretáva, a ciele, ktoré by si mali pedagógovia stanoviť.