Interní školení v praxi soutěžní compliance - Koukal, Pavel
Rôzne formy interného školenia ako jeden z kľúčových procesných nástrojov v praxi súťažnej compliance. Požiadavky na úspešné fungovanie Compliance manažment systému. Poukázanie na širšie súvislosti interných školení a ich bariér uskutočňovania v danej praxi.