Relevant Product Market for Retail Mobile Telecommunications Services: European Commission's Stance on OTTs and Fixed Services - Mňuk, Jiří
Rezervovaný postoj zo strany Európskej komisie ohľadom správnej definície produktového maloobchodného trhu mobilných služieb. Poukázanie na nedostatočné reflektovanie reality trhu a výzva pre prehodnotenie danej definície.