Transpozice Směrnice ECN+ v České republice - Petr, Michal
Návrh harmonizačnej novely ohľadom zákona o ochrane hospodárskej súťaže a o posilnení postavenia orgánov v členských štátoch. Potrebné zmeny pre realizáciu smernice ECN+. Obsah smernice ECN+ a požiadavky.