Odpočet daňovej straty PO - mimoriadne opatrenie v dôsledku pandémie - Petrovická, Iveta
Vyhlásenie zákona č. 67/2020 Z. z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti. Ako jedno z týchto opatrení na zmiernenie následkov pandémie je možnosť daňovníkov odpočítať si v úhrne neuplatnené daňové straty vykázané v zdaňovacích obdobiach 2015 -2018 od základu dane za zdaňovacie obdobie 2019.