<The> Impact of Managerial Decision-making on Employee Motivation in Manufacturing Companies - Habánik, Jozef
Skúmanie vzťahu medzi manažérskym rozhodovaním a motiváciou zamestnancov vo vybraných podnikoch. Cieľom bolo predovšetkým zistiť, či manažéri výrobných spoločností ovplyvňujú motiváciu zamestnancov, výkonnosť či spokojnosť s prácou práve svojimi rozhodnutiami, správaním a štýlom riadenia. Určenie faktorov, ktoré ovplyvňujú motiváciu zamestnancov a určenie miery, v akej je manažér schopný ovplyvniť výkon. Dotazníkový prieskum, ktorý sa uskutočnil v období od mája do júla 2019 vo výrobných podnikoch v potravinárskom priemysle na Slovensku.