EU Trade Relations Within the Context of Brexit (Focusing on EU 27 - United Kingdom Relations) - Kittová, Zuzana, 1975-
Analýza vývoja obchodu s tovarom krajín EÚ 27 - Spojené kráľovstvo od roku 2012. Kvantifikovanie zmien v obchode pomocou matematicko - štatistických metód v rámci EÚ a mimo EÚ. Vypočítanie indexu komplementarity a indexov obchodnej náročnosti pre dané krajiny.