Spatial Variations in the Educational Performance in Slovak Districts - Chocholatá, Michaela, 1977-
Priestorová analýza vzdelávacích výkonov meraných priemerným percentuálnym počtom matematických skóre dosiahnutých v jednotlivých okresoch Slovenska v Testovaní 9 v školskom roku 2018/2019. Dopad vybraných sociálno-ekonomických premenných (priemerná nominálna mesačná mzda a miera nezamestnanosti) na výsledky testov.