Natural and Generic Strategies of Start-ups and Their Efficiency - Slávik, Štefan, 1955-
Zameranie sa na stratégie start-up podnikov a zlepšenie ich konkurencieschopnosti a životaschopnosti. Uskutočnil sa dvojfázový výskum, ktorý identifikoval spektrum obchodných stratégií pomocou faktorovej analýzy. Prirodzené a generické stratégie start-up podnikov - tieto vybrané stratégie však pomôžu lepšie pochopiť činnosti start-up podnikov v konkurenčnom prostredí. Prieskum stratégií malých a nových spoločností, ktorých predpoklady sú z hľadiska stratégie podobné start-up podnikom.