Z rozhodovací praxe Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže - Drbal, Aleš
Vybrané aspekty nedávno publikovaného rozhodnutia predsedu "Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže" vydaná kvôli porušeniu zákona o ochrane hospodárskej súťaže spoločností Booking.com uzatváraním zakázaných vertikálnych dohôd o širokej parite na trhu služieb sprostredkovania online rezervácií krátkodobého ubytovania v ČR.