Byrokracia pri projektoch podporovaných z Európskej únie - Drotár, Matúš
Vyhodnotenie úrovne administratívnej záťaže v procese implementácie fondov EÚ na Slovensku. Analýza prieskumu žiadateľov a príjemcov v programovom období 2014 - 2020. Výsledky ukázali vysoké vnímanie administratívnej záťaže, pričom najhorším hodnoteným procesom je verejné obstarávanie.