Zmeny v mzdovej agende a ich vplyv na podnikateľský sektor - Teplická, Katarína
Základné zmeny v oblasti mzdovej agendy, legislatívne zmeny týkajúce sa zamestnanosti orientovanej na uplatňovanie Zákonníka práce a zmeny, ktoré nastávajú v oblasti v oblasti daňových inštitútov, ktoré ovplyvňujú zamestnanosť a iné dôležité faktory, ktoré vplývajú na podnikateľský sektor a umožňujú rozvíjať podnikanie a cestovný ruch na Slovensku. Podmienky pre rekreačný poukaz a podmienky na uplatnenie športovej činnosti dieťaťa, rôzne typy prác a ich vyplácanie zamestnancovi. Spracovanie mzdových nárokov v pracovno-právnom vzťahu podľa stupňa náročnosti práce.