Súčasná situácia v oblasti migrácie - Lennerová, Ivana, 1979-
Migračné toky smerujúce zo Slovenskej republiky. Javy, ktoré boli motivačným faktorom pre cezhraničný pohyb od vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie. Vplyv svetovej migrácie na Slovensko. Dôvody migrácie zo Slovenska.