Príčiny a dopady pracovnej migrácie - Lennerová, Ivana, 1979-
Analýza pracovnej migrácie a jej dopad na trh práce v Slovenskej republike. Migranti na slovenskom trhu práce. Faktory plytvania kvalifikačným potenciálom. Remitencie ako prvok svetovej migrácie.