<The> Concept of Holistic Competence of Managers in the Tendering Process in Small and Medium-Sized Enterprises in the Czech Republic - Bilíková, Jana
Ľudské zdroje a ľudský kapitál ako jeden z najdôležitejších faktorov úspechu podniku. Opis holistických kompetencií zamestnancov prijatých na manažérsku pozíciu v malých a stredných podnikoch. Stanovenie a porovnanie úrovne holistickej kompetencie pri výbere manažérov. Zber dát prostredníctvom dotazníkov.