Profiling: a New Way to Increase the Quality of Statistics on Research and Development - Balcone, Thomas
Dôvody pre zbieranie údajov na úrovni právnej jednotky a nie na úrovni podniku. Postup založený na systéme SIRUS, ktorý vedie k výpočtu kľúčových ukazovateľov výskumu a vývoja na podnikovej úrovni. Porovnáva tieto kľúčové ukazovatele s ukazovateľmi vypočítanými na úrovni právnej jednotky, aby preukázala vplyv prechodu na podnikovú úroveň na francúzsku štatistiku výskumu a vývoja.