Reputation Crisis Response Strategies on the Example of Selected Polish Companies - Szwajca, Danuta
Reputácia ako mimoriadne zraniteľné aktívum podniku. Identifikácia zdrojov a príčin možných rizík poškodenia dobrého mena. Finančné a nefinančné následky zlej reputácie a následnej reakčnej stratégie u vybraných poľských spoločností.