<The> Influence of Age and Gender on Customers’ Expectations towards Marketing Communications - Heiden, Sandra
Vek a pohlavie ako faktory majúce vplyv na očakávania zákazníkov hotela v rámci marketingovej komunikácie. Objasnenie pojmu životnosť zákazníkov ako hlavný aspekt vplyvu. Zber dát uskutočnený prostredníctvom dotazníkov od európskej hotelovej skupiny.