Defining Overlaps in Relation to Public Policy and Public Administration - Adamcová, Mária
Analýza prekrývania vo vzťahu k verejnej politike a verejnej správe. Prekrývanie v oblasti verejného záujmu, verejná politika a verejná správa. Druhé prekrývanie nadväzujúce na štruktúrovanie verejných politík. Prekrývanie verejnej politiky a verejnej správy umožňujúce identifikovať problémy súčasnej spoločnosti s cieľom nájsť najvhodnejšie riešenia na ich odstránenie a zrušenie.