New Challenges for Officials in Public Administration - Kamrádová, Lucie
Výkon povolania štátneho zamestnanca v Českej republike ako osoby, ktorá je schopná pri výkone svojho povolania reagovať na dynamicky sa meniace podmienky. Pohľad úradníkov územných samosprávnych celkov, ktorí sú okrem svojho povolania povinní neustále sa vzdelávať, reagovať na politické a nové spoločenské situácie a vykonávať, čo je vždy spojené s princíp ústavnosti, ale hlavne fungovania v spolupráci so zákonom, na základe ktorého je ich činnosť založená.