Using the Concept of Diversity in Personalization of the Internet on the Labour Market - Kupec, Michal
Personalizácia internetu a koncept diverzity, ich prieniky a využívanie na orgánoch verejnej správy a súkromných subjektov na trhu práce. Prehľad súčasného stavu interakcií medzi konceptmi diverzity alebo jej dimenziami a personalizáciou internetu. Trendy v personalizácii internetu, ich kategorizácia. Pohľad na techniky personalizácie internetu spolu s predstavením koncepcie vnímania dôležitosti faktorov, ako sú vek, pohlavie alebo etnicita pre personalizáciu internetu - prvok, ktorý sa má použiť na trhu práce.