Constructing Foreign Policy vis-à-vis the Migration Crisis: the Czech and Slovak Cases - Tabosa, Clarissa
Teória sekuritizácie a zahraničná politika. Bezpečnosť a migrácia v strednej Európe. Analýza českej a slovenskej sekuritizácie migrácie. Sociálne a politické aspekty sekuritizácie. Hierarchia inakosti.