Marketing Communication Trends in Higher Education Environment - Petrů, Naděžda
Predstavenie súčasných trendov v marketingu vo vysokoškolskom prostredí: marketing obsahu, sociálne médiá, vizuálny obsah správ, mobile friendly riešenia, inbound marketing, real-time bidding.