Crisis Management and Simulation of Processes as Education Tool - Maléřová, Lenka
Predstavenie projektu SIMPROKIM („simulácia procesov krízového manažmentu v systéme celoživotného vzdelávania v integrovanom záchrannom systéme a orgánov verejnej správy“), ktorého úlohou je navrhnúť systém celoživotného vzdelávania v krízovom riadení zamestnancov pracujúcich v jednotkách záchranných systémov a orgánoch verejnej správy.