Obchodný podiel a bezpodielové spoluvlastníctvo manželov - Krajči, Milan
Otázka, či obchodný podiel v spoločnosti s ručením obmedzeným nadobudnutý jedným z manželov patrí alebo nepatrí do bezpodielového spoluvlastníctva manželov ako jedna z najdiskutovanejších otázok v súkromnom práve. Priblíženie doktrinálnych názorov a aj rozhodovacej praxe slovenských súdov. Odpoveď odborníka a spôsob, ako zabezpečiť spravodlivé vysporiadanie medzi manželmi.