Trends in Foreign Trade Development of Slovak and Kazakh Republics - Baleha, Andrianna, 1990-
Skúmanie tendencie vývoja a aktuálnej situácie vzájomného obchodu medzi Slovenskom a Kazachstanom. Postavenie daných ekonomických partnerov v ich zahraničnom obchode. Identifikácia možných perspektívnych spôsobov, ako zintenzívniť obchodné vzťahy medzi krajinami v záujme ich vzájomnej prosperity a hospodárskeho rozvoja.