Určovanie výšky náhrady nemajetkovej ujmy sekundárnych obetí - Trojčáková, Veronika
Právne nároky pozostalých osôb nemajetkovej povahy (smrť, ublíženie na zdraví) a návrhy legislatívnych zmien. Okolnosti na strane primárnej obete a jej blízkych osôb. Okolnosti na strane pôvodcu protiprávneho zásahu. Tendencie odvíjania výšky nemajetkovej ujmy sekundárnych obetí od rozsahu odškodnenia podľa zákona.