Výhody implementácie intranetu v podniku - Dugas, Jaroslav, 1967-
Intranet môže pomôcť užívateľom nájsť informácie rýchlejšie. S pomocou webového prehliadača môžu používatelia pristupovať k údajom, ktoré sú v databáze organizácie, a ktoré sa organizácia rozhodla dať k dispozícii. Prístup je možný kedykoľvek po prihlásení z ľubovoľného miesta v rámci firemnej pracovnej stanice, čo zvyšuje schopnosť zamestnancov vykonávať svoju prácu rýchlejšie, presne a s istotou, že majú tie správne a aktuálne informácie.