Interpolace měr plodnosti podle věku v ČR pomocí kvadratických splinů ve vybraných letech - Hon, Filip
Metodológia a informácie o štatistickom odvodení skúmaného modelu. Schopnosť interpolácie modelu na mierach plodnosti podľa veku v štyroch vybraných rokoch symbolizujúcich zmenu reprodukčného chovania obyvateľov Českej republiky v posledných desaťročiach. Scenáre možného budúceho vývoja mier plodnosti podľa veku na základe projekcie hodnôt parametrov modelu.