Impact of Corona Crisis on SMEs in the Slovak Republic - Belanová, Katarína, 1978-
Poukázanie na počiatočné dopady koronakrízy na stredné a malé podniky v Slovenskej republike. Navrhnutie opatrení na zmiernenie jej negatívnych dôsledkov. 8,9% podnikateľov zo všetkých aktívnych malých a stredne veľkých podnikov muselo ukončiť svoju činnosť v období mimoriadnej situácie.