<The> Sharing Economy Development Analysis in the Czech Republic and Other Selected Countries - Horák, Jakub
Zhodnotenie vývoja zdieľanej ekonomiky v ČR a zároveň porovnanie s ostatnými vybranými krajinami. Dáta z oblasti automobilizmu ako modelový príklad pre analýzu.