Analýza DPH medzery v krajinách EÚ - Kaselyová, Paulína, 1995-
Identifikácia vplyvu podnikateľského prostredia a transparentnosti ekonomického rastu na výšku DPH medzery. Porovnanie vplyvu miery digitalizácie jednotlivých krajín na výšku takýchto špecifických daňových únikov.