Riziká malých a stredných podnikov - Klapáková, Katarína
Zaoberanie sa bariérovou analýzou, popis podnikových rizík, financie, kolísavý zisk podniku, hľadanie príležitostí, odrádzanie od štátnej politiky, obchodné kontakty, priemyselné vzťahy, problémy súvisiace so starnutím / zdravotným stavom, sebahodnotenie, motiváciu a ambície a aj možnú podporu. Popis niektorých prekážok, riziká ktorým sa MSP v budúcnosti môžu vyhnúť.