Vplyv operačného programu Výskum a inovácie v rokoch 2014-2020 na konkurencieschopnosť podnikov - Ručinský, Rastislav
Poukázanie na vplyv OP VaI (od 13.12.2019 už v rámci OPII) v rokoch 2014 – 2020 na konkurencieschopnosť podnikov v Slovenskej republike.