Study of Social Sustainability in Tourism in the Danube Region in Slovakia - Michálková, Anna, 1968-
Problematika trvalo udržateľného cestovného ruchu v podunajskej oblasti na Slovensku. Štúdium sociálnej udržateľnosti cestovného ruchu v regióne a ukazovatele spokojnosti turistov. Skúmanie či je spokojnosť turistov kritickým faktorom sociálnej udržateľnosti v cestovnom ruchu.