Inovácie musia slúžiť firme aj zákazníkovi - Miháliková, Veronika
Predaj priemyselných produktov požaduje od firmy kombináciu zákazníkových požiadaviek a odhadnutých potrieb. Inteligentné technológie ponúkajú vývojárom funkčné nástroje na cielenie inovácií na základe dát od klienta. Kontakt s klientom zabezpečujú obchodníci. Zohľadnenie technických aj ekonomických aspektov a nastavenie postupov výroby už počas vývoja výrobku.