<The> Moral Value Orientations of University Students - Knapík, Ján
Porovnanie úrovne morálnych hodnôt medzi študentmi pedagogických a nepedagogických programov na základe veku, pohlavia, študijného programu, roku štúdia a viery. Výsledky preukázali, že študenti, ktorí navštevujú pedagogický program majú vyšší hodnotový rebríček ako nepedagogickí študenti.