Porovnanie vybraných parametrov pri investovaní do bitcoinu, zlata a indexu S&P 500 za roky 2015 - 2020 - Badura, Peter, 1978-
Cieľom článku je kvantifikovať a porovnať zvolené investičné parametre vybraných finančných nástrojov (akciový index S&P 500, zlato a bitcoin). Hodnotenie ziskovosti a rizika. Korelačná analýza cien. Výskum za obdobie 2015-2020.