Efektívne nástroje zvládania stresu z pandémie psychologicko-fyziologické reakcie a odpovede organizmu - Soroková, Tatiana
Praktické rady a odporúčania zvládania stresu. Stresory (negatívne faktory) vznikajúce zmenami v živote, v nadväznosti na šírenie pandemického ochorenia COVID-19. Funkčná stratégia zavedenia salutorov (pozitívnych faktorov). Infodémia a závislosť na informáciách o novom koronavíruse najmä u detí. Psychologicko-fyziologické reakcie organizmu na stres.