Frustrácia z pandémie ako ju nepoznáme efektívne nástroje zvládania záťaže - Soroková, Tatiana
Psychologické aspekty dôsledkov pandemického ochorenia COVID-19, najmä v školskom prostredí. Frustrátory pandémie nového koronavírusu (sociálne, materiálne a osobnostné). Neadekvátne obranné mechanizmy (hostilita a agresia, regresia, rezignácia, únik, racionalizácia, bagatelizácia, kompenzácia a sublimácia, fantázia, identifikácia, popieranie faktov, projekcia). Stratégie zvládania frustrácie. Efektívne pohľady na zvládanie frustrácie, individuálna frustračná tolerancia.