Účtovanie osobných ochranných pracovných pomôcok - Hvojníková, Jana
Príklady účtovania v oblasti obstarávania osobných ochranných pracovných prostriedkov podľa opatrenia MF SR č. 16786/2007-31, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre rozpočtové a príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky.