Diskriminácia v pracovnoprávnych vzťahoch - Mičudová, Tatiana
Téma diskriminácie v rámci rôznych fáz pracovnoprávnych vzťahov (inzercia práce a výberové konanie, pracovné a platové podmienky, skončenie pracovného pomeru).