Účtovanie návratných zdrojov financovania v podmienkach miest a obcí - Konečná Veverková, Ingrid
Zmena pravidiel používania návratných zdrojov financovania v súvislosti so šírením COVID-19 podľa zákona č. 67/2020 Z. z. Obec bude prijímať a využívať najmä krátkodobé bankové úvery ako úhradu bežných výdavkov. Príklady účtovania krátkodobého, dlhodobého bankového úveru a kontokorentného úveru. Použitie rozpočtovej klasifikácie.