Wage Development in Slovakia, Selected Influential Factors - Rievajová, Eva
Hodnotenie vývoja miezd v Slovenskej republike podľa vopred zvolených kritérií. Priemerná hrubá mesačná mzda a minimálna mzda v sledovanom období rokov 2007-2019. Mzda sledovaná podľa pohlavia, veku, vzdelania, regiónu a odvetvia.