Innovation As a Factor of Competitiveness of Small and Medium-Sized Enterprises - Wolak-Tuzimek, Anna
Hodnotenie a analýza vplyvu inovácií na štandardy konkurencieschopnosti podnikov v Poľsku. Použitie štatistickej analýzy.