Miskoncepcie: ich rozpoznávanie, eliminácia a možnosti využitia v geografickom vzdelávaní - Brezinová, Katarína
Miskoncepcie väčšinou odrážajú nesprávne porozumenie určitým zákonitostiam, procesom a javom vo svete okolo nás. Prehľad častých miskoncepcií v geografickom vzdelávaní. Možnosti eliminácie miskoncepcií. Eliminácia miskoncepcií v témach o zmene klímy. Príklady eliminácie a využitia miskoncepcií v konkrétnych témach geografického vzdelávania.