Does the Government Debt Affect Country`s Competitiveness? - Kiseľáková, Dana
Skúmanie vplyvu štátneho dlhu na konkurencieschopnosť krajiny. Vládny dlh krajín Vyšehradskej štvorky a jeho vplyv na konkurencieschopnosť. Skúmané obdobie: 2013-2018. Poradie krajín V4 podľa konkurencieschopnosti.