Relations between Performance Tourism Potential and Economic Outputs of the Regions in the Slovak Republic - Matijová, Mária
Cestovný ruch ako významné odvetvie hospodárstva krajiny. Skúmanie vplyvu cestovného ruchu na ekonomický potenciál krajov Slovenskej republiky v období rokov 2008-2017. Skúmané ukazovatele: počet ubytovacích zariadení, počet lôžok, počet návštevníkov a počet prenocovaní. Výnosy z ubytovania podľa krajov.