Slovenským bankám svitá na lepšie časy
Stručná informácia o Memorande o porozumení, ktorého cieľom je poskytnúť základ pre ďalšiu spoluprácu a podporu vzájomného porozumenia medzi bankovým sektorom a rezortom financií pri dosahovaní ekonomických cieľov spred vypuknutia koronavírusu.