Kačetsvennyje izmenenija vo vnešnej torgovle Kitaja v eru "novoj normaľnosti" - Brocková, Katarína, 1976-
Rýchly rast čínskej ekonomiky od roku 1979. Nové hospodárske reformy po roku 1990. Rýchly hospodársky rast v rokoch 1990-2005 a vznik neistoty v makroekonomickej oblasti - obdobie "starého normálneho rastu". Obdobie druhej dekády 21. storočia - kvalitatívne vyššia úroveň rozvoja čínskej ekonomiky - tzv. „nová normálnosť".